Alonis Band

Ara sí! El concert benèfic més esperat d’aquest any! Tenim el plaer de tornar a col·laborar amb l’associació @conquistandoescalones Hi haurà sorpreses amb la rifa i per damunt de tot, un #JazzChristmasConcert en tota regla! DIJOUS 27 de DESEMBRE a les 20h a la Llar del Pensionista (La Vila Joiosa)! Vos esperem! Les entrades les podeu trobar al punts de venda o als mateixos components del grup. I com no, donar les gràcies a tots els col·laboradors que ens ajuden en aquest projecte!
#alonisband .
.
.
.
.
Ahora sí! El concierto benéfico más esperado del año! Tenemos el placer de volver a colaborar con la asociaciación @conquistandoescalones Habrán sorpresas en la rifa y por encima de todo, un #JazzChristmasConcert en toda regla! JUEVES 27 de DICIEMBRE a las 20h en la Llar del Pensionista (La Vila Joiosa)! Os esperamos! Las entradas las podéis encontrar en los puntos de venta o a los componentes del grupo.
Y como no, dar las gracias a todos los colaboradores que nos apoyan en este proyecto!
#alonisband

Publicidad