Festival de l’humor en valencià (Edició Marina Baixa)

ENTRADES JA A LA VENDA: https://www.servientradas.com/espectaculo/ENTRADAS/94/festival-del-humor-en-valencia.html

Fila 0: ES13 2038 3248 5060 0000 9853

El ´´Festival de l´humor en valencià“ és un esdeveniment solidari per a recaptar fons per a la investigació mèdica de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH. Una mateixa família pateix des de fa més de 8 generacions una mutació genètica que els fa tindre aquesta malaltia però també els fa immunes al VIH. Actualment, 7 grups d´investigació coordinats en altres laboratoris de tot el mon, s´han unit per a trobar la cura per a les dues.

Després del èxit de la primera edició del ´Festival de l´humor en valencià` celebrat en Vila-real (Castelló), arriba a La Vila Joiosa (Alacant), amb alguns dels humoristes de més renom del nostre territori. Repeteixen en aquesta edició Xavi Castillo i Toni de l´Hostal, als que se’ls uneix Arantxa González. Et faran riure a la vegada que col·labores en la teua assistència per a la cura de milions en tot el món.

Tindrà lloc el 22 de Febrer a les 21:30 en l’Auditori Teatre de La Vila Joiosa, amb donatiu de 12 euros de preu per entrada anticipada i 15€ en taquilla. L’entrada es general sense numerar i l’obertura de portes serà a les 21:00.

Publicidad