‘V Edició de Cultura Passet a Passet’

Abril arriba carregat de propostes especialment per als més menuts; donem la benvinguda a la V Edició de Culura Passet a Passet! un contacontes orginal africà, teatre i dansa per a primera infància, una sessió de curtmetratges per a bebés, i l’anhelada V edició de Bebé Art realitzada pels Centres d’Eduación Infantil de la Vila Joiosa. La Cia. Teatre Micalet ens presenta una comèdia imperdible sota la direcció de Joan Peris el dissabte 27,”El nom”.https://bit.ly/2T590ot

Abril llega cargado de propuestas especialmente para los más pequeños;¡damos la bienvenida a la V Edición de Culura Pasito a Pasito! un cuentacuentos orginal africano, teatro y danza para primera infancia, una sesión de cortometrajes para bebés, y la ansiada V edición de Bebé Art realizada por los Centros de Eduación Infantil de la Vila Joiosa. La Cía. Teatre Micalet nos presenta una comedia valenciana imperdible bajo la dirección de Joan Peris el sábado 27, “El nom”. https://bit.ly/2T590ot

Publicidad