La Corte del Faraón

Saga Producciones
Sarsuela
Enginyosa sarsuela de caràcter humorístic ambientada a Egipte, està basada en una obra francesa sobre l’episodi bíblic del cast Josep i l’esposa de Putifar. S’hi barregen elements d’opereta, sarsuela, revista i fins i tot cuplet. Les seves referències musicals la converteixen en alguns moments en una paròdia de la Aida de Verdi.
La Cort del Faraó es va estrenar el 1910 al Teatre Eslava de Madrid, amb llibre de Perrín i Palacios i música de Vicente Lleó.
És potser única en el seu gènere pel seu caràcter desenfadat i picant, ple de situacions extremadament còmiques que no deixaran indiferent a l’espectador
Direcció: José Saiz
Autors: Guillermo Perrín i Miguel de Palacios
Música: Vicente Lleó
Elenc: Saray García, Fernando Barber, Paola Navalón, Javier Reig, Fran García
Piano: José Madrid
Durada: 75 min.
Idioma: Castellà
Públic adult
Entrada: 8 €

Saga Producciones
Zarzuela
Ingeniosa zarzuela de carácter humorístico ambientada en Egipto, está basada en una obra francesa sobre el episodio bíblico del casto José y la esposa de Putifar. En ella se mezclan elementos de opereta, zarzuela, revista e incluso cuplé. Sus referencias musicales la convierten en algunos momentos en una parodia de la Aida de Verdi.
La Corte del Faraón se estrenó en 1910 en el Teatro Eslava de Madrid, con libro de Perrín y Palacios y música de Vicente Lleó. Es quizá única en su género por su carácter desenfadado y picante, repleto de situaciones extremadamente cómicas que no dejarán indiferente al espectador.
Dirección: José Saiz
Autores: Guillermo Perrín i Miguel de Palacios
Música: Vicente Lleó
Elenco: Saray García, Fernando Barber, Paola Navalón, Javier Reig, Fran García
Piano: José Madrid
Durada: 75 min.
Idioma: Castellà
Públic adult
Entrada: 8 €

Publicidad