IV Gran Premi Escoles de Ciclisme La Vila Joiosa

El barri de l’Ermita de la Vila Joiosa acollirà hui dissabte 14 de setembre el ‘IV Gran Premi Escoles de Ciclisme La Vila Joiosa’ organitzat pel Club Ciclista La Vila Joiosa amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Vila Joiosa.

La carrera començarà a les 18.00 hores i començarà amb la modalitat de Gymkhana, per a després donar pas a la carrera contrarellotge que recorrerà els principals carrers del barri de l’Ermita.

🚴‍♀🚴‍♂ #Deportes
El barrio de la Ermita de la Vila Joiosa acogerá hoy sábado 14 de septiembre el ‘IV Gran Premi Escoles de Ciclisme La Vila Joiosa’ organizado por el Club Ciclista La Vila Joiosa con la colaboración de la Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de la Vila Joiosa.

La carrera comenzará a las 18.00 horas y empezará con la modalidad de Gymkhana, para después dar paso a la carrera contrarreloj que recorrerá las principales calles del barrio de La Ermita.

Publicidad